FASISTI

Fasisti

Fasistipromokuva

Fasistikuva3

Fasistikuva4

Pysäköinninvalvoja kohtaa elämänsä vaikeimman sakotettavan.

Ohjaus: Taneli Mustonen
Käsikirjoitus: John Lundsten
Kuvaus: Daniel Lindholm
Lavastus: Santtu Toivola
Pukusuunnittelu: Anna Sinkkonen
Leikkaus: Aleksi Raij
Äänisuunnittelu: Karri Niinivaara
Graafinen suunnittelu: Atte Karttunen
Tuotanto: Melli Maikkula / TACK Films Oy
Näyttelijät: Vesa Vierikko, Sanna-Kaisa Palo, Liisi Tandefelt, Eero Milonoff

Elokuva toteutettiin osana Elokuvasäätiön, Avekin ja Yleisradion järjestämää Hetki hauskaa 2 -hanketta.

5min.
Ensi-ilta 11.9.2013

Festivaalit mm. Milano Film Festival, International Short Film Festival of Cyprus, Asiana International Short Film Festival, Braunschweig International Film Festival, Shnit International Short Film Festival, Interfilm International Short Film Festival, Nordic Film Days Lübeck, Calgary International Film Festival, Reikäreuna, Helsingin lyhytelokuvafestivaali, Tampere International Film Festival, Cannes Short Film Corner, Suomalaisen elokuvan festivaali Murmanskissa, Kino Kivinokka, West Nordic International Film Festival, Cellu l’Art Short Film Festival Jena, Neue Heimat Film, Cinema Lliure Barcelona.