NAISEN NIMI

NN_julkka70X100_1_Lo_1000px_DSC0857

_DSC0749

_DSC0907

Annukka yrittää päättää ottaisiko avioliiton myötä miehensä nimen vai pitäisikö omansa. Pieneltä tuntuva valinta saa yllättäen valtavat mittasuhteet, kun paras ystävä näkee asian merkittävänä tasa-arvokysymyksenä, miehen vähätellessä sitä. Lähipiirin yhteinen illanvietto eskaloituu, kun mennyt ja moderni maailma törmäävät – mutta kysehän on kuitenkin vain nimestä. Vai onko?

Ohjaus: Tiina Lymi
Käsikirjoitus: Melli Maikkula
Kuvaus: Jan Nyman
Lavastus: Janne Siltavuori
Pukusuunnittelu: Tiina Kaukanen
Maskeeraus: Kata Launonen
Äänisuunnittelu: Karri Niinivaara
Leikkaus: Harri Ylönen
Musiikki: Vesa Mäkinen
Graafinen suunnittelu: Atte Karttunen
Tuotanto: John Lundsten

Näyttelijät: Iina Kuustonen, Lotta Kaihua, Santtu Karvonen, Essi Hellén

18 min.

Ensi-ilta 2.12.2014

Festivaalit mm. Tampere International Film Festival, Aspen Shortsfest, Season Film Festival, Kuopion Vilimit, EU Film Festival Los Angeles, Rakkautta ja Anarkiaa, Rauma Blue Sea Film Festival, Sodankylän elokuvajuhlat, Nordisk Panorama.